Sárosdi Lilla Rákay Philipnek: „Megnéztem az új masterpiece-edet, az Aranybulát. Nem találok szavakat!”

Sárosdi Lilla színésznő azután tett közzé egy iróniával fűszerezett videót a közösségi médiában, hogy Rákay Philip Nagy Ervinnel folytatott nyilvános vitájában Párizsról szólva azt találta írni, hogy „Schilling és Sárosdi nevű kollégáid is gigantikus karriert futottak be arrafelé: árufeltöltők egy helyi kisboltban.” 

2023. június 11., 08:27

Szerző:

„Phillip, hallom, hogy álmatlan éjszakáid vannak miattam! Én nem tudtam, hogy ilyen sokat jelentek neked, hogy Párizsról én jutok eszedbe!” – kezdi a videóját a nemzetközi elismertségű színésznő, Sárosdi Lilla, aki természetesen művészként, s nem árufeltöltőként dolgozik Franciaországban.

„Ez annyira megható, annál is inkább, mert én soha nem gondolok rád. De most ez meg fog változni, és tartani fogjuk a kapcsolatot, ne aggódj, követni foglak” – szólítja meg Rákay Philipet, majd pedig kitér a producer művészeti alkotására, az Aranybullára is:

„Megnéztem az új masterpiece-edet, az Aranybulát. Nem találok szavakat! De imádom ezt a feudális tempót! Mennyi szőr! Mennyi bőr! Mennyi prém! Mennyi feltárulkozó kebel! Mennyi széles, sűrű szőrős férfimellkas! Mennyi kard! Mennyi dárda! Mennyi lándzsa! (…) Mennyi ló, amik futnak jobbról balra, aztán balról jobbra!”

 

„A lemenő nap fényében, ahogy szétárad ez a tesztoszteron, imádom, Cher, imádom! Micsoda formanyelv! Nem hiába sikerült ennyi fiatalt megszólítanod. Hallom, hogy több ezrével vonulnak az utcán a diákok. És ezt skandálják: Aranyhulla, aranyhulla, aranyhulla! És ezt mind, miattad Cheri. Istenem, milyen büszke lehetsz magadra!” – „dicséri” a színésznő Rákayt.

 

Végül arra bíztatja a producert, hogy nagyban gondolkodjon, és 300 milliárdból forgasson sorozatot Orbánról:

„Tovább kell menni, még több történelmi filmet kell csinálni, az összes megnyert háborúkról, az összes győztes csatánkról. És nem egymilliárdból, jaj, Cheri, te még olyan fiatal vagy és olyan szerény. Harmincmilliárdból, negyvenmilliárdból. Ugyan már, mit pampognak. Hagyjad a plebset! Menjenek Romániába, ha valami nem tetszik, ott lehet tanítani. Vagy húzzon el!”

„Meg kell csinálni az évszázad legfontosabb történelmi filmjét Őróla. Látom magam előtt, hogy áll a pusztában, ugyanígy a lemenő nap fényében, egyik kezében egy bivalyszőrös kulacs, ami tele van pálinkával, a másikban pedig egy karikás ostor. Meghúzza a bivalyszőrös kulacsot, és utána elcsörrenti a karikás ostort, mindenki összerezzen félelmében. Majd a jobbjára fordul, ott magasodik a cár atyuska, letérdel elé és megcsókolja a cipője talpát. És ezt nem 30 milliárdból, hanem 300 milliárdból, basszátok meg!”

(Kiemelt képünk forrása Facebook)

 

 

14:59

A kórházak ellenőrzését is erőforrásnak tekinti a kormányzat, úgy gondolják, hogy nem csak a finanszírozás korrigálásával, hanem a szabályok betartatása is javíthatja a betegellátást. A kórházszövetség konferenciájának második napján az ellenőrzéseket végző szakterületek vezetői szembesítették az intézményvezetőket a föltárt visszásságokkal – írja a Népszava.