Kétezer négyzetméteres telken álló, panorámás tihanyi nyaralót vett magának Rogán-Gaál Cecília Dzsudzsák Balázs telke mellett

2020. május 13., 18:32

Szerző:

Rogán Antal és Rogán-Gaál Cecília tavaly év végi válása után a miniszter nevére került – legendásan táguló – Pasa parki ingatlant eladta Rogán, a közös balatonlellei nyaralójuk pedig Cecíliáé lett.

Rogán Antal nemrég beköltözött egy II. kerületi, Csalán úti, háromlakásos, még épülő társasház egyik lakásába. A kormány tájékoztatása szerint nem megvásárolta, hanem bérli az ingatlant a tulajdonostól, amit alátámaszt a tulajdoni lap is, amin Rogán nincs rajta.

Az ő költözéséről itt írtunk tegnap a 444 cikke nyomán:

Rogán-Gaál Cecília sem maradt tétlen: időközben eladta a balatonlellei ingatlanát és

vett egy panorámás tihanyi nyaralót,

Dzsudzsák Balázs futballista szomszédságában.

Az ingatlan hivatalosan szőlő, majdnem 2000 négyzetméter, rajta gazdasági épülettel – írja az Index.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.