Robbanás volt egy debreceni benzinkúton, többen megsérültek

Több ember megsérült egy benzinkút tartályának tisztítása közben kedden Debrecenben – közölte a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján.

2022. augusztus 31., 15:07

Szerző:

A töltőállomás karbantartási munkálatok miatt zárva tartott a robbanás bekövetkezésekor – tették hozzá. Mint írták: a robbanásról szóló bejelentést kedden 16 óra körül kapta a rendőrség.

A debreceni rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást – tartalmazza a közlemény.

A vizsgálat szerint egy cég alkalmazottjai az egyik tartályt tisztították, amikor eddig tisztázatlan körülmények között bekövetkezett a robbanás.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Kisbenedek Attila/AFP)

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.