Robbanás volt egy debreceni benzinkúton, többen megsérültek

Több ember megsérült egy benzinkút tartályának tisztítása közben kedden Debrecenben – közölte a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján.

2022. augusztus 31., 15:07

Szerző:

A töltőállomás karbantartási munkálatok miatt zárva tartott a robbanás bekövetkezésekor – tették hozzá. Mint írták: a robbanásról szóló bejelentést kedden 16 óra körül kapta a rendőrség.

A debreceni rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást – tartalmazza a közlemény.

A vizsgálat szerint egy cég alkalmazottjai az egyik tartályt tisztították, amikor eddig tisztázatlan körülmények között bekövetkezett a robbanás.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Kisbenedek Attila/AFP)

Magyarország gázellátása biztosított és az lesz a téli hónapok alatt is - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét, közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár kedden.