Padbűnözés Gárdonyban: a rendőrök akadályozták meg, hogy a városban elharapózzon a padhelyreállítási hullám

Bűncselekmény gyanúja miatt vitték be a gárdonyi rendőrőrsre padfestő passzivistákat, a polgármester úgy véli, anyagi kárt okoztak a padfestéssel.

2023. augusztus 19., 12:42

Szerző:

Tűrhetetlen bűncselekményhez risztották a rendőröket Gárdonyban: a Kétfarkú Kutya Párt aktivistái lefestettek három lerobbant padot. A bátor polgármester nem volt rest cselekedni: rendőrökkel fékezte meg a padhelyreállítási hullámot.

Node mi is történt valójában?

Három különösen lerobbant padot kezdett tegnap lefesteni és rendbe rakni Gárdonyban a Kétfarkú Kutya Párt regionális koordinátora, Fenekes Roland MKKP, pártigazgatója, Nagy Dávid MKKP Újpest édesapjával együtt. Először egy hölgy kiabált rájuk egy autóból, hogy azonnal hagyják abba, majd hamarosan megjelent egy polgárőr és egy rendőr. Két perccel később feltűnt Tóth István fideszes polgármester is.


A Kutya Párt beszámolója szerint a polgármester úr lelkesen fényképezte a padbűnözőket, közben a hatósággal beszélgetett. Negyedóra múlva két nyomozó is megérkezett a helyszínre, akik

bűncselekmény gyanúja miatt pár perc elteltével be is vitték a társadalomra veszélyes elemeket kihallgatásra.


Négy és fél óra után engedték ki őket. 


Tóth polgármester úr szerint 300 ezer forintnyi kár érte Gárdony önkormányzatát a felújított padok miatt. Azt nem tudni, hogy az eredeti, lepukkant állapot visszaállítása kerül-e szerinte ennyibe, vagy egy újabb festékréteg.

(Kiemelt képünk forrása: Kétfarkú Kutya Párt Facebook oldala)