Rákay Philip Hajnal Miklósnak: Te politikai kisegítő iskolás hülyegyerek

Folytatódik Rákay Philip és Hajnal Miklós csörtéje. 

2021. augusztus 23., 18:20

Szerző:

Pár napja arról számolt be Hajnal Miklós, a Momentum Mozgalom országos elnökségének tagja, hogy órási a bűz a budakeszi Angyalok Királynéja Kegytemplomnál, mert Rákay Philip magyar médiaszereplő természetvédelmi területen, a kegyhelytől 30 méterre, egy nyitott fedelű konténerben tárolja a lótrágyát. Rákay végül azt mondta az ATV Híradónak, hogy a konténer, csak „ideiglenesen” állt a helyen, és szerinte nem zavart senkit.

Hajnal Miklós vasárnap ismét megszólalt az üggyel kapcsolatban a Facebookon, szerinte Rákay hazudott arról, hogy a lócitromos konténere csak ideiglenesen állt a telke melletti természetvédelmi területen. „Rákay hazugságával ellentétben azonban a helyi lakosok nem most fotózták le először a konténerét, hanem januárig visszamenőleg is kaptunk róla képeket” – írta.

Több sem kellett Rákay Philipnek, aki kommentben reagált Hajnal állítására: „Te hazugozol, te politikai kisegítő iskolás hülyegyerek? Még szánalmasabb vagy, mint a Fegyőr nevű főnököd, ami - valljuk be - nem kis teljesítmény, mert ő mára már önmaga paródiája! Egyébként a Momentumnál hazugabb, destruktívabb formáció nem létezett az elmúlt 30 évben. Na jó, még az SZDSZ. Aztán ők is a történelem bűzös szemétdombjára kerültek, ahová ti is öles léptekkel igyekeztek. Mellesleg nem azt mondtam, hogy soha nem volt ott konténer, csupán annyit, hogy ideiglenesen állt ott. S bizony azért volt például tavasszal kettő is, mert a templomkertben lemetszett rengeteg zöldhulladékot mi szállítottuk el a saját költségünkön, ezzel is hozzájárulva a környék rendezett környezetéhez. Csak jelzem: rajtatok és hiperaktív Szél Bernadetten kívül soha, senkit nem zavartak a lovaink és a rendszeresen ürített konténerek sem. A bűzről hazudoztok egy erdő szélén, egy olyan templom közvetlen szomszédságában, amely mellett az 1700-s évek közepe óta állt istálló... Ti, kis zsúrmarxista ügynökök aggódtok a szent helyekért, meg a templomokért, tőlem féltve azokat? Kacagnom kell...”

Rákay vs Hajnal

Hajnal egyébként ezt válaszolta Rákay Philipnek: „Mindannyian tudjuk, hogy valóban ott állt a büdös, lótrágyás konténer, hiszen helyi lakók szóltak erről nekünk. A fellépésünk jogos és hatásos is volt, hiszen azóta elvitte azt onnan. 2022-ben véget vetünk a fennhéjázó kiskirálykodás rendszerének” – írta.

(Kiemelt kép: Rákay Philip, az MTV Nonprofit Zrt. volt vezérigazgató-helyettese érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány kötsei rendezvényére 2015. szeptember 5-én. Fotó: Fotó: Varga György / MTI)