Parlament a legjavából: Jakab Péter bohóccsomagot kapott ajándékba, majd seggre esett

Tállai Andrástól kapta az ajándékot, amit sikeresen visszadobott neki, de sikereltelenül ült vissza a helyére.

2021. december 14., 15:01

Szerző:

Tállai András parlamenti felszólalása közben egy bohócsomagot adott Jakab Péternek karácsonyi ajándék gyanánt, amit a Jobbik elnöke visszadobott Tállai székére észrevétlenül. Jakab viszont már nem tudott visszaülni a székébe, ugyanis az visszacsapódott. Ő pedig a földre.

A „teljesen parlamentbe illő jelenetet” a 444 szúrta ki, de azt Tállai is később megosztotta közösségi oldalán, bár megvágva, picit mémesítve.

Tegnap 19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.