Elindult hódító körútjára az OV'22 baseball sapka

Lassan már mindenki ilyet hord a NER-ben. 

2021. szeptember 9., 21:21

Szerző:

A kötcsei találkozón már rengeteg emberen volt látható a vadonatúj kiegészítő azaz az OV '22 felirattal ellátott baseball sapka. Manapság ha valaki igazán menő akar lenni a Fideszben és a holdudvarában, akkor ezt a kiegészítőt veszi fel, írja a Telex. Az Orbán Viktor melletti kiállást szimbolizáló fejfedőt már láthattuk Novák Katalin miniszteren és a fiatalokért felelős államtitkár-helyettes Rácz Zsófián is, valamint Szijjártó Péter külügyminiszteren is. 

A kiegészítő 3990 forintért vásárolható meg az OV '22 webshopból, ahol 699 forintért karkötőt is lehet venni mellé narancs vagy fekete színben. A honlapot a WBHP 22 Marketing Kft. üzemelteti. A tulajdonosaik pedig Balla Kamilla Dorottya és Bozsoki Dániel Róbert, szintén a NER világából.

Balla a Fidesz színeiben indult önkormányzati választáson egyéni képviselőjelöltként még 2019-ben, Bozóki pedig a Fidelitas Innovációs és Informatikai Kabinetjének vezetője volt. Azt követően pedig a Magyar Nemzeti Kereskedőház infokommunikációs ágazatáért felelt. 

(Kiemelt kép forrása: Az  OV '22 Facebook oldala)

 

 

 

Szombat este többségében a keleti tájakon várható, hogy megázunk, napsütésből főleg északnyugaton, helyenként a Dunántúlon kaphatunk rövidebb időszakokat. Vasárnap eleinte több helyen előbújhat a nap, napközben ismét sokfelé megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és már a középső tájakat és a Dunántúl keleti felét is érintheti a csapadék.