Összeomlott a családi lövöldözésben elhunyt pár fia

A tv2 úgy tudja, hogy kiengedték a kórházból a csütörtöki lövöldözésben meghalt écsi házaspár 17 éves fiát.

2011. március 7., 09:58

Az egykor erdészként dolgozó férfi vadászfegyverével közvetlen közelről szinte kivégzésszerűen mellbe lőtte a nőt, majd a fejéhez emelte a fegyvercsövet, s újra meghúzta a ravaszt. A családi vérengzéstől alig pár méterre egy másik szobában volt közös gyermekük, Zsolt (17), aki a fülsiketítő dörgésre kapta fel a fejét.

A vérontás látványától a fiatal fiú teljesen összeomlott, így pénteken még a pszichiátrián vizsgálták. Sem a szomszédok, sem a közvetlen család nem vette észre, hogy a házaspár milyen nehézségekkel küszködik, így a szüntelen gyász mellett, meghökkenve próbálják megérteni, mi történt - írta a

kisafold.hu.

– István olyan volt, mint a saját fiam, megölte a lányom, de képtelen vagyok haragot érezni. Csupán azért vagyok dühös, mert gyermekeiktől elvette az anyjukat, és saját magát is. Éva, a lányom két napja volt nálam, a tragédia napján pedig még beszéltünk is telefonon. Rémálmomban sem gondoltam volna, hogy a következő telefonhívás már az ő halálának híre lesz – mondta a lelőtt nő édesanyja.

A házaspár másik két gyermeke külföldön él, őket a rendőrség értesítette a szüleikkel történtekről, mivel szemtanúja nem volt a vérengzésnek, csak találgatni tud mindenki, mi lehet a dráma hátterében. A tv2 úgy tudja, hogy kiengedték a kórházból a csütörtöki lövöldözésben meghalt écsi házaspár 17 éves fiát. Egy pszichológus szerint több hónapig tarthat, mire túl lesz a traumán.

Tegnap 17:14

Nehéz volt gyerekek sorsa, valamint a gyerekek nevelése Magyarországon. A nehéz körülmények okai között szerepelnek a korlátozott óvodai férőhelyek, az akadozó egészségügyi ellátás, továbbá az is, hogy megduplázódott a gyermekpornográfia áldozatainak száma.