Orbán Viktor megérkezett a kötcsei piknikre

Újra posztolt a miniszterelnök.

2021. szeptember 4., 12:25

Szerző:

A kormányfő alig több mint egy órával később újra posztolt közösségi oldalán. Orbán Viktor Facebook-oldalán ezúttal rövid szöveggel, és kissé információgazdagabb képpel jelentkezett. Az is kiderült, mit jelent a V betű korábbi sejtelmes posztjából. 

Korábban írtunk róla, hogy rejtélyes poszttal jelentkezett szombat délelőtt Orbán Viktor a Facebook-oldalán. A miniszterelnök mindössze egy képet osztott meg egyetlen betűvel. A kormányfő következő posztjában magáról osztott meg egy képet, ahogy éppen napszemüvegben és kék inget viselve kiszáll az autójából, kezében pedig vélhetően a piknikre írt beszédét tartotta. A poszthoz rövid, a piknik kezdésére utaló szót és egy napszemüveges emojit írt: „kickoff”, vagyis rúgjunk! focira utaló felszólítással vágott neki a napnak. 

Az is kiderült, hogy végül mi célt szolgált a rejtélyes poszt. Bejött a tippje azoknak, akik a korábbi poszt kommenszekciójában arra tették le a voksukat, hogy Orbán Viktor becenevének kezdőbetűjére utal. A miniszterelnök saját logót alkotott, könnyen lehet, hogy a jövőben ezzel megint találkozunk a fotóin. Arról, hogy milyen beszédet fog tartani vélhetően Orbán Viktor, részletesebben itt olvashat. 

(Kiemelt képünk illusztráció: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.