Öngyilkos lett a volt Bács-Kiskun megyei főügyész, akit tavaly ősszel mentett fel Polt Péter indoklás nélkül

2020. augusztus 3., 13:31

Szerző:

Hírklikk információi szerint vasárnap hajnalban

öngyilkos lett Bács-Kiskun megye volt főügyésze, Nánási László.

A portál emlékeztet, Nánási Lászlót, Bács-Kiskun megye főügyészét, valamint dr. Dókáné, dr. Pályi Krisztina főügyészhelyettest Polt Péter 2019. november 15-én, azonnali hatállyal felmentette a beosztásából. A legfőbb ügyész sosem indokolta, miért döntött így.

Ugyanakkor a portál szerint  az egyik legnagyobb hazai húsipari cég, a kiskunfélegyházi székhelyű Hungary Meat Kft. olasz tulajdonosának, Piero Pininek a büntetőügye sodorta el a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség vezetőit.

Az ügyről korábban itt számoltunk be:

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.