Nemcsak Gyurcsány, a Fidesz is készül

Kocsis Máté közösségi oldalán jelentette be, hogy kétnapos frakcióülést tart a Fidesz. 

2022. augusztus 31., 19:27

Szerző:

„A Fidesz és a KDNP szeptember 21-22-én tartja a parlamenti ülésszakot megelőző szokásos frakcióülését” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté közösségi oldalán. Legutóbb idén februárban tartott kihelyezett frakcióülést a kormánypárt Balatonfüreden, akkor Orbán Viktor a választásokra készítette fel a Fidesz politikusait.

„Azon dolgozunk az Országgyűlésben is, hogy az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók ellenére is biztos legyen az ország energiaellátása, rezsivédelmet kapjanak a háztartások és megőrizzük a családtámogatásokat” – tette hozzá Kocsis Máté a párt frakcióülésével kapcsolatban. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pörneczi Bálint / AFP)

15:00

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.