Nemcsak Gyurcsány, a Fidesz is készül

Kocsis Máté közösségi oldalán jelentette be, hogy kétnapos frakcióülést tart a Fidesz. 

2022. augusztus 31., 19:27

Szerző:

„A Fidesz és a KDNP szeptember 21-22-én tartja a parlamenti ülésszakot megelőző szokásos frakcióülését” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté közösségi oldalán. Legutóbb idén februárban tartott kihelyezett frakcióülést a kormánypárt Balatonfüreden, akkor Orbán Viktor a választásokra készítette fel a Fidesz politikusait.

„Azon dolgozunk az Országgyűlésben is, hogy az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók ellenére is biztos legyen az ország energiaellátása, rezsivédelmet kapjanak a háztartások és megőrizzük a családtámogatásokat” – tette hozzá Kocsis Máté a párt frakcióülésével kapcsolatban. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pörneczi Bálint / AFP)

10:21

A Vitézi Rend nevű szervezet Csongrád-Csanád, Békés megyei törzskapitányságának tagjai október 15-én emléktáblát avatnak Horthy Miklós tiszteletére Újszegeden, ahol Mihálffy Béla, a megye 2-es számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője is beszédet mond.

2022. október 2., 06:05

Mintegy 50 ezres közönség előtt tartották meg szombaton a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertet, amelyen a hazai zenei élet legismertebb előadói léptek színpadra a Puskás Aréna Szoborparkjában – tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. az eseményt követően közleményben az MTI-t.