Nagyon rafinált nevet vesz fel Rokker Zsoltti, nehogy még egyszer kibabráljon vele a Fidesz

2018. december 11., 16:55

Szerző:

Lezárult a még nyáron kezdeményezett névváltoztatási procedúrája, így jövőre Erdei Sándor Zsolt néven indul az önkormányzati választáson a Rokker Zsoltti, akit a júliusi miskolci időközi önkormányzati választáson azzal próbált hatástalanítani a Fidesz, hogy két, hasonló nevű függetlennek álcázott kamujelöltet indított ellene – írja a hvg.hu.

Az agyak összezavarására azért volt szüksége a Fidesznek, mert Erdei (Rokker) Sándor mögé a Hódmezővásárhelyen bevált taktikát másolva a teljes ellenzék beállt az MSZP-től a Jobbikon át az LMP-ig, így esetleges győzelme a további összefogás felé sarkallta volna az ellenzéket.

A júliusi választást 28 százalékos részvétel mellett, a szavazatok 60,7 százalékával Nagy Ákos, a Fidesz jelöltje nyerte.

 

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.