Mulat a Momentum elnöke

Fekete-Győr András az EFOTT fesztiválon járt. 

2021. augusztus 18., 14:07

Szerző:

Az elmúlt időszakban Fekete-Győr András több megnyilvánulása is felháborodást keltett az emberek körében, mindkét oldalról. Sokan úgy vélik, a politikus nem méltó az általa betöltött pozícióra, a közösségi médiában folytatott kommunikációja pedig nem megfelelő. Habár az elsődleges célja, hogy szimpatizánsokat gyűjtsön a fiatalok körében, ezt nem feltétlen úgy kéne elérnie sokak szerint, hogy berúg velük a fesztiválon és ezt nyilvánosságra is hozza.

A Momentum miniszterelnök-jelöltje roppant aktív a közösségi médián. Szemmel láthatóan elkapta a politikust a fesztivál szelleme, ugyanis az EFOTT fesztiválon járva, képekkel halmozta el követőit. Azonban sokak szerint a Momentum elnökének megnyilvánulásai inkább kínosak, mintsem szimpátiát keltőek.

„De nehéz a baszatáska ilyen szép éjszaka előtt. Andris áll a válaszra várva, hátha lesz, ki megszánja őt.” – volt olvasható Deutsch Tamás Facebook oldalán. A politikus ezzel a két sorral Fekete-Győr András party fotójára reagált, ami a Momentumos elnök Facebook storyjában látta meg a napvilágot.

 (Kiemelt kép: Fekete-Győr András az EFOTT fesztiválon 2021-ben. Fotó: Fekete-Győr András facebook oldala)