Le kellett vágni a ruháját, most a mentőktől várja a kártérítést egy felháborodott motoros

A néhány hete súlyos balesetet szenvedő férfiről a helyszínen le kellett vágni a ruháját, emiatt az Országos Mentőszolgálat később felháborodott levelet kapott.

2022. szeptember 19., 14:24

Szerző:

Le kellett vágni a ruháját, ami több százezer forintot érő motoros felszerelés volt, most kifizetését követeli a mentőktől egy 30 év körüli motoros – írta az Országos Mentőszolgálat hétfőn a Facebook-oldalán. 

A férfit néhány hete Pest megyében érte közúti baleset. Súlyos sérüléseket szenvedett, ezért a mentőknek le kellett vágni a ruháját, hogy elláthassák. A mentők hiába próbálták meg elmagyarázni a „sértettnek,” hogy miért volt szükséges a ruha eltávolítása. A motoros felháborodott levelére válaszul az Országos Mentőszolgálat azt javasolta neki, hogy a balesetet okozó biztosítójánál próbálkozzon, mert a baleset miatti károk megtérítése nem a mentők feladata. 

Motoros baleset illusztrációja az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldaláról.

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook)

 

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.