Le kellett vágni a ruháját, most a mentőktől várja a kártérítést egy felháborodott motoros

A néhány hete súlyos balesetet szenvedő férfiről a helyszínen le kellett vágni a ruháját, emiatt az Országos Mentőszolgálat később felháborodott levelet kapott.

2022. szeptember 19., 14:24

Szerző:

Le kellett vágni a ruháját, ami több százezer forintot érő motoros felszerelés volt, most kifizetését követeli a mentőktől egy 30 év körüli motoros – írta az Országos Mentőszolgálat hétfőn a Facebook-oldalán. 

A férfit néhány hete Pest megyében érte közúti baleset. Súlyos sérüléseket szenvedett, ezért a mentőknek le kellett vágni a ruháját, hogy elláthassák. A mentők hiába próbálták meg elmagyarázni a „sértettnek,” hogy miért volt szükséges a ruha eltávolítása. A motoros felháborodott levelére válaszul az Országos Mentőszolgálat azt javasolta neki, hogy a balesetet okozó biztosítójánál próbálkozzon, mert a baleset miatti károk megtérítése nem a mentők feladata. 

Motoros baleset illusztrációja az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldaláról.

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook)

 

19:45

Egyes sajtóhírekkel ellentétben az MVM számlázási rendje nem változott, a számlázás időpontja visszakerül a megszokott időpontra – közölte az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2022. szeptember 29., 14:05

Péntek 16 órától hétfő 04:30-ig a Nemzeti Vágta átveszi a terepet a Hősök tere körül. Péntektől máshogy fognak járni a buszok is a hétvégén, az 1-es metró viszont sűrűbben közlekedhet a rendezvényre látogatók miatt.

2022. szeptember 29., 13:32

Jövő hétfőn magyar-osztrák-szerb csúcstalálkozót tartanak Budapesten, a tárgyalások fő témája az illegális migráció elleni közös fellépés – erősítette meg az erről szóló sajtóhíreket az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár csütörtökön.