Mészáros Lőrinc annyit keresett egyetlen év alatt, hogy Messit és Neymart is simán leigazolhatná Felcsútra focizni

2018. május 10., 18:58

Szerző:

Komoly futballcsapatot verbuválhatna Mészáros Lőrinc abból a 160 milliárd forintból, amennyivel egyetlen év alatt növekedett a vagyona. Az összeg átszámolva 509,177 millió euró, ebből akár Neymart és Messit is leigazolhatná a Puskás Akadémiába, vagy horvát focicsapatába, az NK Osijekbe – számolta ki a hirtv.hu.

De a felcsúti tőzsdecápa ebből a pénzből akár egy komplett futballklub keretét is megvásárolhatná, az Arsenal játékosállományát például 499 millió euróra taksálja a futballisták értékét összegző weboldal, a Transfermarkt.

Olaszországból a Juventuson kívül bármelyik csapat játékosait leigazolhatná Orbán Viktor barátja, és Franciaországban is egyedül a PSG teljes keretét nem engedhetné meg magának, ahogyan Németországban is, a Bayern Münchenen kívül, bármelyik klubot kifoszthatná.

Fotó: MTI/ Illyés Tibor

A vál-völgyi Rockefeller az orcája verítékével megkeresett 160 milliárdjából öt és félszer tudná megvásárolni az összes játékost, aki az NB I.-es csapatokban rúgja a bőrt. A magyar bajnokságban szereplő játékosok összértékét 90,75 millió euróra teszi a weboldal, ami átszámolva 28,52 milliárd forint.

12:53

Elkerülhetetlen az öregségi nyugdíjrendszer átalakítása. A termékenység és a halálozás is csökken, így egyre nagyobb csoport kezdi meg nyugdíjas éveit. Az azonban, hogy miként alakul a nyugdíj mértéke, a szakemberek tudását is próbára teszi.