OMSZ-lefejezés: a mémvihar megérkezett

Az OMSZ vezetőinek kirúgása megihlette az internet népét. 

2022. augusztus 23., 12:51

Szerző:

Miután az OMSZ két vezetőjét felmentették a tisztségéből, az augusztus 20-i vihar helyett mém vihar kerekedett az interneten, ebből készítettünk válogatást.

OMSZ lefejezés meme

 

OMSZ bödőcs meme

 

OMSZ magyar közlöny meme

 

OMSZ pirosgomb mém

 

OMSZ sámán mém

 

OMSZ orbándiktátor meme

 

OMSZ börtön meme

 

OMSZ gyurcsány meme

 

 A legvégére hagytunk egy, az eseményekre vonatkozó magyarázatot, ami egészen lenyűgöző. Vigyázat, életveszély!

OMSZ összeesküvés meme

 (Kiemelt képünk illusztráció: Villámlás Szombathelyen. A hirtelen jött víhar miatt áramszünet volt a belvárosban, több utca víz alá került. Fotó: Czeglédy Csaba hivatalos Facebook-oldala.)

 

 

 

 

Tegnap 21:31

A korábbi kerek évfordulókhoz képest szerényebb külsőségek közepette volt kénytelen ünnepelni a 70. születésnapját az orosz elnök. A Blikk úgy tudja, hogy – a korábbi évekkel ellentétben – Orbán Viktor és a hivatalban lévő köztársasági elnök sem köszöntötte fel az orosz elnököt.

Tegnap 19:41

Helyi népszavazást kezdeményez az LMP a Debrecenbe tervezett kínai akkumulátorgyárról, mivel attól tart, hogy annak jelentős vízfelhasználása felgyorsítja a város kiszáradását – jelentette be Murguly Mátyás, a párt helyi politikusa pénteken sajtótájékoztatón.

2022. október 7., 16:44

Október 18-án 11 órakor kísérik utolsó útjára Szakcsi Lakatos Bélát, a magyar dzsessz kiemelkedő alakját. Az október 2-án 80. életévében elhunyt Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművésztől, a nemzet művészétől a Fiumei úti sírkert 41-es művészparcellájában vesznek végső búcsút.