Drámai ok miatt sétált ki a táborból az ötéves Noel

A kisfiú egy forgalmas út mellett kóborolt, amikor rátaláltak, a rendőrség vizsgálja, hogy történt-e kiskorú veszélyeztetése a tábor vezetői részéről. 

2023. augusztus 7., 20:14

Szerző:

Ahogy arról korábban beszámoltunk egy ötéves kisgyerek kóborolt el egy nyári táborból és egyedül sétálgatott az 1-es főúton. Egy rendőr talált rá és vitte vissza a táborba. 

A gyerek sírt, és az anyukáját kereste – írta a 444.hu. A férfi megnyugtatta, megkérdezte a nevét és az életkorát, majd kézen fogta az 5 éves Noelt, és kérte, hogy menjen vele, segít megkeresni az anyukáját. Beültette a rendőrautóba, és elindultak, majd útközben megtudta, hogy a gyerek egy lovas táborból jött el.

A rendőr egy benzinkútnál megkérdezte, merre van a tábor, ott igazították útba. A kisfiút átadta a tábor vezetőjének, aki azt mondta, tudták, hogy eltűnt a gyerek, az idősebb gyerekek már keresték, de még sem a szülőket, sem a rendőrséget nem értesítették.

Az is kiderült, hogy aznap jégkását kínáltak a gyerekeknek, de a kis Noelnél nem volt elég pénz. Annyira a szívére vette, hogy nem tudott venni belőle, hogy elindult világgá, és útközben eltévedt.

A kisfiú a tábortól közel négy kilométert gyalogolt, mire megtalálta a rendőr, aki a gyerek anyját is értesítette az esetről – olvasható a cikkben. A rendőrség vizsgálja, hogy történt-e kiskorú veszélyeztetése a tábor vezetői részéről. 

(Fotó: MTI)