Meghalt a márfai szőlőhegyen hagyott csecsemő

Meghalt a kórházban a Márfa szőlőhegyen talált újszülött június 16-án délután megtalálták az életben lévő újszülöttet.

2022. június 17., 10:32

Szerző:

Meghalt a kórházban az a csecsemő, akit magára hagyott az édesanyja a Baranya megyében található Márfa szőlőhegyen – közölte a 24.hu-val Szántó Valentin, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A csecsemő halála miatt a bűncselekmény minősítése is megváltozott: tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt folytat nyomozást a rendőrség a csecsemő édesanyjával szemben.

Korábban írtunk róla, hogy Csecsemőt talált és mentett meg a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság Márfán, a szőlőhegyen. A Police.hu beszámolója szerint horvát társszervek értesítették kollégáikat 2022. június 16-án 0 óra 13 perckor arról, hogy az eszéki kórházban elláttak egy nőt, aki vélhetően előző délután Magyarország területén megszülte a gyermekét, majd magára hagyta.

(Kiemelt kép forrása: police.hu)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.