Elhunyt Mandur László, az Országgyűlés egykori alelnöke

2020. október 14., 05:53

Szerző:

AZ MSZP a Facebook-oldalán tette közzé, hogy tegnap, 62 esztendős korában elhunyt Mandur László.

Mandur elsősorban az Országgyűlés alelnökeként vált ismertté, 2002 és 2010 között vezette gyakorta a Tisztelt Ház üléseit, utána még egy cikluson át dolgozott parlamenti képviselőként. 

Kevésbé volt köztudott, hogy Mandur László kiváló fotográfus volt, több hazai és külföldi kiállításon jelentek meg munkái.

Tagja volt a Magyar Fotóművészek Szövetségének, a Magyar Közgazdasági Társaságnak, és a Közlekedéstudományi Egyesületnek.

Halálának okát nem közölték.

 

 

 

11:27

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.