Május végéig elfogadják a 2012-es SZÉP-kártyát is

Állatkerti séta, múzeumi látogatás, egy kis levegőzés a Városligetben – nemcsak a külföldiek, a budapesti, és vidéki családok számára is kedvelt program. Jó tudni, hogy a közeli Benczúr szálloda hangulatos teraszán SZÉP-kártyával is lehet fizetni, sőt, május végéig a 2012-ben kiadott kártyákat is elfogadják. Érdemes tehát a fiókok mélyéről előkotorni a már elfelejtett és lejártnak hitt kártyákat.

2014. április 13., 11:53

Senki ne gondolja, hogy egy a külföldiek által is nagyra tartott, s ennek megfelelő színvonalú budapesti szálloda ne gondolna a hazaiakra is. A Benczúr szállodában ez elég nyilvánvaló, nem hiába nyújtanak külön kedvezményeket a SZÉP-kártyával rendelkezőknek. Most például nemcsak azt, hogy május végéig elfogadják – az étteremben is – a 2012-ben kiadott és sokak által már lejártnak hitt kártyákat, hanem minden kártyával fizetőnek még 10 százalék árengedményt is biztosítanak, éttermi fogyasztásnál és a szállás igénybevételénél egyaránt.

A Húsvét különleges alkalom, nem csoda, hogy a budapesti szállással nem rendelkezőket különleges

csomagajánlatvárja.Á prilis 17. és 21. közötti foglalásra vonatkozik a kedvezményes ár.

A szálloda vezetői – nem utolsósorban saját széles érdeklődési körüknek köszönhetően – programokra is felhívják a vendégek figyelmét. Itt van például a cirkusz világnapja, amelyet minden évben, április harmadik szombatján (az idén 19.-én) tartanak. A cirkuszbarátokat ilyenkor rendkívüli programok várják – a Fővárosi Nagycirkuszbanis, amely a Benczúr Hoteltől sétaútnyira van.

A Húsvéthoz kapcsolódik, és igazán különlegességnek mondható az idén először megrendezésre kerülő Bárányfesztivál – 2014. április 18. és 21. között. A szervezők a Vajdahunyad várhoz hívják a látogatókat.

Az étterem készül a vasárnapjukat a Ligetben eltölteni kívánókra. Családoknak is kínálják a vasárnapi turista menüt. Három fogás a hangulatos teraszon, elegáns környezetben, a belvárosban – és mégis karnyújtásnyira a természethez. És persze ekkor is elfogadják a SZÉP-kártyát.

A belföldiek és a más országból érkezők igénye végeredményben nagyonis hasonló – kellemes környezetet, érdekes programokat, jó ellátást, élményeket várnak. Nem mindegy az sem, találkozik-e az érdeklődő azzal a kínálattal, ami mindezen igényeit kielégítheti.


Honlapunk is segít ebben, mint ahogy más média megjelenés is, ám a Hotel Benczúr nem éri be ezzel: emiatt mutatkozik be határon túli rendezvényeken. A bécsi Ferienmesse, az ugyancsak az osztrák fővárosban rendszeresen megrendezett Seniorenmesse ilyen lehetőség: az ausztriai utazni vágyókkal közvetlenül felvett kapcsolat lehetőséget nyújt az ajánlatok pontosabb célba juttatására. A Benczúr Hotel vezetőinek tapasztalatai jók: az idei érdeklődés alátámasztja részvételüket, s egyben garancia arra, hogy a következő ilyen lehetőségeket is kihasználják.

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.