Levette a görög nyaralós-lovaglós videót Tüttő Kata az Instagramról

Megtalálta a Fidesz-közeli média a főpolgármester-helyettes oldalát, lecsaptak a nyaralós videóra. 

2021. augusztus 2., 11:44

Szerző:

„Zakynthoszban, ki a görög tengerből. Így sportol, szórakozik egy szocialista főpolgármester-helyettes" – a hétvégén számos jobboldali média megírta, hogy Tüttő Kata Görögországban nyaral és lovaglós fotót rakott ki az Instagram-oldalára. A kép ma reggelre eltűnt. Utoljára júliusi végi posztok maradtak fent a Facebook-oldalán is. 

Az MSZP-s politikus lovaglós nyaralása kétségkívül látványos, a kormánysajtó le is csapott rá. Az Origo arról írt, hogy Tüttő „elképesztő gazdagságával henceg”, melyet volt férjének, a baloldali milliárdos Leisztinger Tamásnak köszönhet. A kormányközeli portál szerint Tüttő Kata egyenesen azért osztotta meg a videót, hogy az egész ország lássa, milyen gazdag. A 888.hu és a Magyar Nemzet is ugyanilyen címmel tálalta a hírt, a videót egyébként a HVG vette észre először. 

(Kiemelt kép: Tüttő Kata Instagram-oldala)

A MOHU betétdíjas csomagolásait visszaváltó automatákkal kapcsolatban elég eltérő tapasztalatokkal gazdagodhattunk az elmúlt hetekben. Volt olyan bolt, ahol nem működött, megint máshol pedig flottul ment minden. A 24.hu arra kérte a munkatársait, számoljanak be a személyes tapasztalataikról.