Csak az igazságot akarta kideríteni a kutyapártost megvesztegetni próbáló exfideszes

Facebook posztban magyarázkodik Lévai István Zoltán exfideszes, aki egy kutyapártos képviselőt próbált megvesztegetni, de belebukott.

2023. szeptember 23., 13:09

Szerző:

Ahogy arról beszámoltunk, a Fidesz közleményt adott ki, hogy  Budapest 15. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületének elnöke, Dr. Lévai István Zoltán a párttagságát is megszüntette, és kilépett a Fideszből. Dr. Lévai István Zoltán akár 5 milliót is fizetett volna a kutyapártos képviselőnek, hogy a jövő évi önkormányzati választáson megosszák az ellenzéki szavazókat. Most Facebook oldalán osztott meg egy közleményt, amiben azt írja, hogy : Szaniszló Sándor kerületi polgármester saját bevallása szerint is tudott a lejáratásomra szervezett akcióról, ami bizonyítja azt, hogy a DK és az MKKP kapcsolatban vannak, egyeztetnek és feltételezhetően választási megállapodásra is törekednek. Az exfideszes azt írja, hogy „Aleva Márta azonban engem megtévesztve, előre megtervezetten, jogellenes módon beszélgetéseinkről képanyagot és beleegyezésem nélkül hangfelvételt készíttetett, amit megosztott a Valaszonline nevű portállal”. Lévai fontosnak tartotta, hogy kiderítse az igazságot, azért volt több találkozó.  

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt eddig csak annyit reagált a közleményre, hogy: „Cseles!”

(Kiemelt képünkön: Lévai István Zoltán exfideszes képviselő. Fotó: Facebook oldala)

Az RTL-en november 19-én sugárzott Sztárbox bizonyos erőszakos, félelemkeltő jelenetei miatt eljárást indít a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület bírságot rótt ki a Petőfi rádió médiaszolgáltatójára, egyúttal döntött a rádiós médiaszolgáltatási díjak mérsékléséről.

Az omikron variánsra frissített oltóanyag a közbeszerzési eljárás befejeződésével válik elérhetővé a lakosság számára – tudta meg a Népszava a szakállamtitkártól.