Kommentben savazta Deák Dániel Karácsony Gergelyt

Több szerénységet kért a fideszesektől a főpolgármester.

2021. július 20., 17:25

Szerző:

Kommentben üzent a főpolgármesternek Deák Dániel, a kormánypárti elemző jól megválaszolt arra, hogy Karácsony Gergely Facebook-posztjában a Nyugati pályaudvar felújításának csúszásáról írt, több projektet említve. A főpolgármester szerint, ha a fideszeseken múlna, éveken rohadna a Lánchíd, a Blaha Lujza tér és a pesti alsó rakpart. 

Több szerénységet kér a fideszes politikusoktól Karácsony Gergely, mert szerinte ők csak halogatták a felújítási beruházásokat. A főpolgármester azt írta a Facebookon: az M0-ás déli Duna-híd és a H7-es csepeli HÉV soha véget nem érő felújításához hasonlóan ez a projekt is csúszik, ezzel tovább nehezítve a Budapesten közlekedők életét. És szerinte, ahogy ezek is, úgy a Nyugati pályaudvar felújítása is csúszik. 

Karácsony Gergely azt írta: „Miközben a Fidesz azért támad minket, amiért az általuk közel egy évtizeden át halogatott beruházásokat mi végre megcsináljuk, ők nem képesek akár csak egy beruházást is időben, a tervek szerint befejezni és átadni. Miközben ha rajtuk múlna, éveken át rohadna tovább a Lánchíd, pusztulna tovább a Blaha Lujza tér és a pesti alsó rakpart, mi végre eltakarítjuk a Fidesz itt hagyott mocskát és rendet teszünk a városban. Már csak az kéne, hogy a hónapok óta húzódó kormányzati beruházások is végre elkészüljenek, vagy ha ez nem megy, legalább egy kis szerénységet mutassanak a fideszes politikusok”.

Erre reagált kommentben Deák Dániel is, azt írta: „A budapestiek inkább azt érzik, hogy a városvezetés elhibázott és kapkodó politikája miatt alakultak ki szuperdugók a fővárosban. Értem én, hogy politikai szempontból Ön igyekszik erről elterelni a figyelmet, de ettől még a hétköznapi tapasztalás ez.” A politológus belinkelte a 24.hu által készített videót is a dugóról. Azt írta, bele sem mer gondolni, mi lesz Budapesten szeptembertől.

(Kiemelt kép: Interjú Karácsony Gergellyel Budapest főpolgármesterével a budapesti Főpolgármesteri Hivatalban. Fotó: Bielik István)