Kökény Zoltán lett a Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet főigazgatója

Kökény Zoltánt nevezte ki a budapesti Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet főigazgatójának Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató szerdán – közölte az intézményt irányító Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet.

2023. november 8., 18:46

Szerző:

Kökény Zoltán 1990-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, 1994-ben általános sebészetből szakvizsgázott; 2013-ban egészségügyi gazdálkodási és stratégiai specialista diplomát szerzett.

A szakember 2011-től a ráckevei szakrendelő orvosigazgatója, majd a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet orvosigazgató-helyettese volt.
Kökény Zoltán 2021 októberétől a dél-pesti centrumkórházban dolgozott orvosigazgató-helyettesként, onnan ez év nyarán került átmeneti megbízással a Péterfy Sándor utcai kórházba orvosigazgatónak – áll a közleményben.

(Kiemelt képünk: Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet. Fotó: Globetrotter19  via Wikipédia)

Magyarország továbbra is valós, érdemi béketárgyalásokat sürget azok között, akik a háborút vívják – írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán, hozzátéve: a nemzetközi közösségnek azt kellene elérnie, hogy a háborúzó felek kössenek végre tűzszünetet, és üljenek végre asztalhoz.

A választás után még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és európai parlamenti (EP-) választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.