Kofához, szatócshoz hasonlította Orbánt Gyurcsány

„Hidegen metsző, száraz hópilléket kavaró szél tépi a zászlót a Karmelita tetején. Lobog, lobog fehéren” – fejtette ki Gyurcsány Ferenc. 

2022. december 13., 12:59

Szerző:

Gyurcsány Ferenc is reagált arra, hogy az elnökséget ellátó cseh kormány nyilatkozata szerint az EU és a magyar kormány megegyezett – többek között az EU-s pénzek – folyósításának kérdésében. A volt miniszterelnök – nemrég felszedett szokásához híven – irodalmi igényességgel írta ki gondolatait a Facebookra, posztjának stílusát e helyütt különösebben nem értékelnénk.

Röviden összefoglalva: Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor meghátrált, mivel rászorul az Európai Uniótól érkező forrásokra.

Amennyiben szeretné teljes egészében élvezni a volt miniszterelnök posztmodern prózáját, nem akadályozzuk meg benne:

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook oldala)

2023. január 31., 15:13

Február közepéig mindenki megkapja a tavalyi jövedelme és az önkéntes pénztári, nyugdíj-előtakarékossági vagy nyugdíjbiztosítási befizetései után a munkáltatói, kifizetői és pénztári igazolásokat, ezek alapján ellenőrizhető a személyi jövedelemadó bevallási tervezete és a pénztárakba befizetett összegek után járó adóvisszatérítés összege, hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keddi közleményében