Kihúzták a hatoslottó számait, 1,46 milliárd forint volt a tét

A hatoslottó főnyereménye a jövő héten tovább nő, telitalálat ugyanis nem volt ezen a héten sem.

2024. január 28., 16:43

Szerző:

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott hatoslottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nyerőszámok:

3 (három)
7 (hét)
15 (tizenöt)
22 (huszonkettő)
27 (huszonhét)
36 (harminchat)

Nyeremények:

6 találatos szelvény nem volt;
5 találatos szelvény 67 darab, nyereményük egyenként 265 655 forint;
4 találatos szelvény 2829 darab, nyereményük egyenként 6290 forint;
3 találatos szelvény 41 353 darab, nyereményük egyenként 2690 forint.

(Kiemelt kép: Szerencsejáték Zrt. Facebbok oldala)

A Diákhitel Központ korábbi vezetőjének, Varga Judit volt férjének elmondása szerint a legfelső politikai körökből nem kapott támogatást az elmúlt hetekben, de belső fideszes körökből igen, „illetve olyan helyekről is kaptam támogatást, amit nem gondoltam”. Példaként egyházi vezetőket, régi barátokat, illetve a Történelmi Magyar Családok Szövetségét említette – derül ki Magyar Péter Telexnek adott interjújából.

Amióta mérik, most először a legszegényebb magyar régió is eléri az EU fejlettségének felét, de a fél ország az uniós lista leghátsó részén van – sőt, ha a francia tengerentúli helyek nélkül számolunk, akkor a Dél-Alföld is visszacsúszott az európai legszegényebb húszba. Budapest eközben még jobban teljesít, az országból a főváros és környéke tudott szebb növekedést felmutatni - írja a hvg.hu.

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) jelenlegi főigazgatója nyerte a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) főigazgatói pályázatát – közölte az Index információi szerint Csák János kulturális és innovációs miniszter a Nemzeti Kulturális Tanács mai, keddi ülésén.