Kiengedték az ózdi gyilkosság áldozatainak édesanyját a kórházból

2018. december 5., 16:57

Szerző:

Kiengedték a kórházból azt a 43 éves ózdi nőt, akinek két fiát ölte meg az élettársa másfél héttel ezelőtt – tudta meg a 24.hu.

A két életmentő műtéten átesett édesanya már jobban van, elhagyhatta a kórházat. Ezt az információt megerősítette a portálnak Kovács Sándor, az Almási Balogh Pál Kórház orvos-igazgatója is.

Az orvos azt is elmondta, hogy az elkövetőn is két életmentő műtétet kellett végrehajtani, már ő sincs kórházban, őt a tököli rabkórházban ápolják tovább.

A gyanúsított egészségi állapota miatt még nem tett részletes beismerő vallomást. A szakértők vizsgálják még az eset körülményeit.

Fotó: police.hu

A 31 éves férfi szúrta meg múlt héten 18 és 16 éves nevelt fiait, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen az életüket vesztették. A férfi megsebesítette 43 éves élettársát – az anyát – is, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A férfi saját magát is megsebesítette, ezért őt is kórházba vitték.

Ha beigazolódik a letartóztatásban lévő nevelőapa bűnössége, akkor 10 évtől 20 évig terjedő, vagy akár életfogytig tartó börtönt is kaphat.

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat - mondta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden.