Kerülje az M1-est, ha jót akar, lezárták Komárom után a sztrádát

2018. november 2., 08:07

Szerző:

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalát Komárom után lezárták a mentés idejére, mert egy kamion oldalára borult és elzárja az úttestet - közölte honlapján a katasztrófavédelem pénteken reggel.

Tájékoztatásuk szerint a jármű az elválasztó sáv szalagkorlátját szakította át, így került a Budapest felé vezető oldalra. A nagyigmándi önkormányzati, valamint a komáromi és a tatabányai hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést.

Racsné Galambos Gréta, a megyei rendőrkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, a balesetben egy román kamion utasa sérült meg. A forgalmat a komáromi lehajtónál leterelik az autópályáról, a közlekedők Tatánál térhetnek vissza az M1-esre.

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.