Kásler Miklós 45 milliót adott a Karthago zenekarnak

A márciusi kitüntetés után pénzjutalmat is kapott a zenekarhoz köthető cég.

2021. október 22., 17:22

Szerző:

Márciusban Máté Péter-díj emlékéremmel díjazták a Karthago zenekart, októberben pedig 45 millió forint támogatást kapott az emberi erőforrások miniszterétől, Kásler Miklóstól az együtteshez köthető Karthago Media Kft. – írja a 444 az NKA honlapján közzétett adatsor alapján. Kásler Miklós a miniszteri keretéből 20 millió forintot a Máté Péter emléklemez kiadására és videoklip gyártására, további 25 millió forintot pedig az In Memoriam Máté Péter & a Karthago nagykoncert megvalósítására adott a zenekarnak. A portál emlékeztet, hogy a mostani bevétel kiemelkedő összegnek számít a Szigeti Ferenc tulajdonában lévő cég életében, ugyanis tavaly mindössze  12 millió forint bevételt könyvelt el.

(Kiemelt kép: Kásler Miklós Facebook-oldala)

07:56

Szinte valamennyi magyarországi vállalkozás rendelkezik a váratlan helyzetek kezelését segítő biztosítással – derül ki a Hungarikum Alkusz Cégcsoport felméréséből, amelyről közleményben tájékoztatták az MTI-t.

Tegnap 21:43

Magyarország gázellátása biztosított és az lesz a téli hónapok alatt is - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.