Kiderült, Karácsony Gergely sajtósa nem is ignorálta Deák Dánielt

A kormánypárti elemző számon kérte Karácsony Gergely stábját, miért tiltották le egyik kommentjét. 

2021. augusztus 24., 17:44

Szerző:

Kovács Annának, Karácsony Gergely sajtófőnökének írt SMS-t a XXI. Század Intézet vezető elemzője kedden 11 órakor 41 perckor. Deák Dániel így akart kapcsolatba lépni Karácsony Gergellyel. Azt írta: „Kedves Anna! Szólna Karácsony úrnak, hogy ha valóban kíváncsi a reakciómra, akkor ne rejtsék el azt az oldalán? Köszönöm, Deák Dániel.” Az elemző azt is írta kommentben, hogy még azóta sem kapott választ, pedig Kovács Anna 11 óra 43 perckor elolvasta.

Deák Dániel politológus azért írt a főpolgármester sajtósának, mert korábban egy posztban reagált Karácsony Gergelynek nagy nyilvánosság előtti kritikájára munkáját illetően. Karácsony Gergely Facebook-oldalának szerkesztője eltüntette Deák Dániel személyét érintő válaszait, így azokat nem láthatják azok, akik előtt a XXI. Század Intézet elemzőjét kollégája megtámadta. 

Végül ismét láthatóvá vált Deák Dániel kommentje Karácsony Gergely Facebook-oldalán. „Nagyon szépen köszönöm Karácsony Gergely sajtófőnökének, Kovács Annának, aki továbbította az üzenetet a főpolgármester úrnak vagy a stábjának, és ismét láthatóvá vált a reakcióm a reggeli videójára!” – írta Deák Dániel. 

(Kiemelt kép: Karácsony Gergely interjút ad a Főpolgármesteri Hivatalban 2020. január 9-én. Fotó: Pesti Hírlap archív)