Karácsony Gergely a Szabadság-szoborral buzdít szavazásra

2018. április 8., 11:12

Szerző:

Karácsony Gergely Facebook-oldalán posztolt a Párbeszéd ma hajnali akciójáról, ahogy a Szabadság-szobornál kampányolva buzdít a párt szavazásra.

Akciójukkal arra akarják felhívni a figyelmet, hogy mindenki menjen el szavazni, majd küldje el a családtagokat, szomszédokat is szavazni, miután saját voksát leadta.

 

– Szavazzatok bárkire, aki esélyes arra, hogy leváltsa a Fideszt helyben. És szavazzatok a listán arra, akire a legjobb szívvel tudtok szavazni, és ahol nem vész el a szavazatotok – mondják a kampányvideóban. – Most az Orbán-rendszer alól szabadulhatunk fel, hogyha elegen elmennek ma szavazni. Ez az egy üzenet van: szavazz, szavazz, és mondd el minél többeknek, hogy ők is szavazzanak.

Hajnali kettőkor indultak, nem volt könnyű az akció, és a molinó is mozog. Egy drónnal átrepültek a szobor fölött, ami kötelet húzott, azzal húzták fel a 45 méteres molinót. Azt szeretnék, hogy a Szabadság-szobor újra szimbólum legyen, „Magyarország második felszabadulásának a szimbóluma”. 

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.