Jakab Péter két NER-luxusrepülőt is felfedezett, gyanús összefüggésekre bukkant

A Jobbik elnöke ránézett a repülési radarra és két NER-gépet is látott Szardíniára repülni.

2021. augusztus 10., 11:41

Szerző:

Jakab Péter szerint a NER szeret titokban repülni, azért nem mindent lehet elrejteni. Azt sem sikerült, hogy augusztus 9-én két luxusrepülő is Szardínia szigetére vette az irányt Budapestről – írta a Facebookra.

A Jobbik elnöke szerint az egyik gépet Mészáros Lőrinc szokta használni – ez még Monacoba is elugrott –, a másikat pedig – Csányi Sándor bankvezér gépét – Orbán Viktor. Az ellenzéki politikus „nem tudja, hogy mit kellett megbeszélni Budapest helyett Szardínia szigetén". Viszont azzal tisztában van, hogy miközben az átlag magyarnak nyaralni sincs pénze, sőt már az autót se nagyon tudja megtankolni,

ezek a pojácák a Ti pénzeteket égetik el a magasban. Persze onnan lehet nagyot esni. És fognak is. Mert elegünk van abból, hogy amíg Ti dolgoztok, addig ők lopnak.


Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!" – írta a politikus a Facebookon. 

(Kiemelt kép: Egy Dassault Falcon 6X típusú magánrepülőgép bemutatója során dél-Franciaországban, 2021. december 8-án. Fotó: Adrien Daste / Dassault Aviation/AFP)

20:10

A Balaton átlagos vízállása 5 centimétert emelkedett az elmúlt 4 nap alatt, péntekre elérte a 120 centiméteres szabályozási szintet a vizugy.hu adatai szerint.