Szikrázó szemmel osztotta ki a trollkodó fideszes fiatalokat Jakab Péter az EFOTT-on

Szelfi után egy zacskó meglepetést adtak át a Jobbik elnökének.

2021. augusztus 13., 22:11

Szerző:

Nem hagyta szó nélkül Jakab Péter, hogy az EFOTT zenei fesztiválon trollkodó fiatalok jelentek meg előtte. A Jobbik elnökével a Magyar Kereszténydemokrata Szövetségtől három fiatal fiú akart szelfizni, majd miután a fotó elkészült, egy szatyornyi parizerrel és száraz tésztával akarták megajándékozni a miniszterelnök-jelöltet, akinek rögtön leesett a tantusz: brutálisan kiosztotta és tisztázta a Fideszhez köthető ifjúsági szervezettel, miért vágott bele a dinnyés-parizeres perfomanszaiba. 

„Hallottuk, hogy nagyon szereti a parizert meg a száraz tésztát. Sajnos krumplit nem találtunk, az nem volt a boltban” – kezdték az ifjúsági szervezet tagjai. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje péntek esti Facebook-videójában mutatta meg, nem hagyta szó nélkül a fiatok trollkodását. „Hát a gazdátok küldhetett volna valami drágább cuccot is, mert annyit elvett már. Ha valami drágábbat küldtek volna nekem, akkor elmennék és odaadnám a szegényeknek. Így ezt fogom tenni” – mondta Jakab Péter. 

A miniszterelnök-jelölt pénteki Facebook-posztjában sem kímélte a fiatalokat: „Gyerekek! Több tiszteletet a magyaroknak, ha kérhetem! A fiatal ficsúrok, akarom mondani a kereszténydemokrata fiatalok játszani akartak az étellel, illetve velem az EFOTT-on. Cserébe meséltem nekik egy kicsit a magyarok életéről, amit a Fidesz tönkretett”.

Korábban írtunk róla, hogy Jakab Péter rendre posztol valamit, amivel demonstrálja, hogy a kormány cserben hagyta a szegényebb rétegeket. A Jobbik elnöke azután kezdte demonstrálni, hogy alig jut valami a magyar családok asztalára, hogy posztot rakott ki, amint épp parizert eszik. Ezt kritizálták a kormánymédiában, ezután döntött úgy, hogy dinnyét eszik, amivel kritikát fogalmazott meg a gyümölcsárak drágulásáról. A Facebook-vircsaftba beszállt Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő is, aki szintén a Piros Arannyal posztolt, de ő nem írt semmit a magas árakról. 

(Kiemelt kép: Jakab Péter Facebook-oldala)

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.