Indul Gundel Takács Gábor Mesterhármasa

Kedd esténként új műsorral jelentkezik a 168.hu-n Gundel Takács Gábor. A Mesterhármasban igazán mélyére ásnak a nagy sportsikereknek – és a nagy bukásoknak is.

2021. október 12., 13:58

Szerző:

„A műsor célja, hogy megértsük, mi mindenből áll az egész sport, hiszen a mérkőzéseken, a sporteseményeken csak a jéghegy csúcsát látjuk” – mondta a 168-nak a műsorvezető. Hozzátette: éppen ezért nem csupán a legutóbbi mérkőzések eredményeit elemzik. „Nem úgy fogunk beszélni a sporttémákról, hogy mi történt a hétvégi mérkőzésen, mi volt a taktika, miért győzött, vagy vesztett egy-egy csapat, vagy sportoló. Inkább a sportháttérről lesz szó: mi az a sportgazdaság, mi a sportjog, milyen a sport, mint szervezet. Beszélünk a sport pszichológiájáról, a felkészülésekről, az edzések módszereiről. Beszélünk olyanról, hogy készül fel egy csapat, mitől működik jól egy sportcsapat, vagy sportszervezet, de arról is, mitől nem. Hogy lesz valakiből jó, sikeres sportoló, és hogyan tűnik el valaki a süllyesztőben.”

A műsor beengedi a nézőket oda, ahová csak az edzők és a sportolók mehettek be idáig: az öltözőkbe, a pályákra, az edzésekre, a felkészülésekre. „Picit a színfalak akarunk belátni, elővéve a történéseket, amik foglalkoztatják az embereket” – foglalta össze a sportújságíró.

Gundel Takács Gábor három vendégével egy óra alatt 4-5 témáról fog beszélgetni a műsorban.

„Olyan embereket sikerült már most megnyernem a műsornak, mint Hrutka János, aki a futballkarrierje mellett sportmarketing céggel is dolgozik; Fábián László volt olimpiai bajnok öttusázó, vagy Nagy Tímea, kétszeres olimpiai bajnok vívó” – mondta Gundel Takács Gábor.

És hogy miért pont ő?

„A sport hozzám közel álló téma, mindig is a sportban éltem. Kisgyerek korom óta kötődöm a sporthoz, azt gondoltam, hogy beszélgessünk arról, hogy ezen a platformon, a 168.hu-n milyen témában lehetne műsort csinálni. Nem csak nagyon szeretem a sportot, de azok az emberek között, akik dolgoznak a 168-nak, én voltam az, aki leginkább otthon van benne – mondta el Gundel Takács Gábor, aki hétfőn esténként várja a nézőket a képernyő elé.