Hadházy Ákos: A laptopomon legalább tíz olyan ügynek a dokumentumait tárolom, amelybe máshol kormányok buknának bele

Azokon a településeken, ahol most az ellenzék átveszi a hatalmat a kormánypártoktól, és az elszámoltatás során nem tár fel semmilyen korrupciós ügyet, az nem jól végzi a feladatát – mondja a 168 Órának Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

2019. október 25., 06:00

Szerző:

– Nyilván az ön a korrupcióinfói is sikeresebbek lennének, ha mindegyik témához mellékelne egy szexvideót, de erre azért csekély az esély.

– Szexvideók ugyan nincsenek, és mostanában már az ATV esti műsorába is nehezen férek be a korrupcióinfóimmal, de azért én is sokat tanultam az évek során. Például azt, hogy nem a lopások megtalálása a kihívás, az ugyanis könnyen megy...

–…könnyen megy?

– Nagyon. Nem túlzok: a laptopomon legalább tíz olyan ügynek a dokumentumait tárolom, amelyek közül bármelyikbe – jobb helyeken persze – kormányok buknának bele, miniszterek mondanának le. De mielőtt bármelyiket is nyilvánosságra hoznám, muszáj alaposan előkészíteni, médiaképessé tenni, mert olyan magasan van az ingerküszöb, hogy különben nem figyelnek fel rá az emberek. Kit érdekelne önmagában, mindenfajta körítés nélkül egy telekügylet, például egy győri ingatlanmutyi?

 

Az interjú teljes változatát csütörtökön megjelent lapszámunkban olvashatják el.

Szijjártó Péter önkéntes munkásőrszervezetnek nevezte a FARE-t, amiért a tiltott politikai szimbólumok közé sorolta Nagy-Magyarországot, és ennek eredményeképpen a Magyar Labdarúgó-szövetség nem engedélyezheti a nagy-magyarországos molinók, zászlók bevitelét a magyar válogatott mérkőzésein. A külügyminiszter szerint a szervezet döntése a történelmi ismeretek teljes hiányára vall.