Hadházy Ákos: A laptopomon legalább tíz olyan ügynek a dokumentumait tárolom, amelybe máshol kormányok buknának bele

Azokon a településeken, ahol most az ellenzék átveszi a hatalmat a kormánypártoktól, és az elszámoltatás során nem tár fel semmilyen korrupciós ügyet, az nem jól végzi a feladatát – mondja a 168 Órának Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

2019. október 25., 06:00

Szerző:

– Nyilván az ön a korrupcióinfói is sikeresebbek lennének, ha mindegyik témához mellékelne egy szexvideót, de erre azért csekély az esély.

– Szexvideók ugyan nincsenek, és mostanában már az ATV esti műsorába is nehezen férek be a korrupcióinfóimmal, de azért én is sokat tanultam az évek során. Például azt, hogy nem a lopások megtalálása a kihívás, az ugyanis könnyen megy...

–…könnyen megy?

– Nagyon. Nem túlzok: a laptopomon legalább tíz olyan ügynek a dokumentumait tárolom, amelyek közül bármelyikbe – jobb helyeken persze – kormányok buknának bele, miniszterek mondanának le. De mielőtt bármelyiket is nyilvánosságra hoznám, muszáj alaposan előkészíteni, médiaképessé tenni, mert olyan magasan van az ingerküszöb, hogy különben nem figyelnek fel rá az emberek. Kit érdekelne önmagában, mindenfajta körítés nélkül egy telekügylet, például egy győri ingatlanmutyi?

 

Az interjú teljes változatát csütörtökön megjelent lapszámunkban olvashatják el.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.