Ha ön is rosszul aludt, ne csodálkozzon: erős melegfront és akár 17 fok is lehet szombaton

2019. február 2., 06:50

Szerző:

Az Időkép előrejelzése szerint szombaton az élénk, erős déli-délkeleti szélben tovább enyhül az idő, éjjel 0, +8, míg napközben az Északi-középhegység térségében 7-11, máshol 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet. Sok lesz a felhő felettünk, csak rövid napos időszakok lehetne, elszórtan kisebb eső, egy-egy zápor is előfordulhat.

Szombaton melegfront határozza meg időjárásunkat, ráadásul többfelé erős lesz a légmozgás, így fejfájás, migrén jelentkezhet, amit a szél is fokozhat, illetve ez utóbbi ingerlékenységet, nyugtalanságot is kiválthat. Fáradékonyság, kialvatlanság is többeknél előfordulhat, valamint a szeles időben csökken hő- és komfortérzetünk, nő a megfázásveszély. Öltözzünk rétegesen, immunrendszerünk védelme érdekében fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt - írja az Időkép.

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat - mondta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden.