Gyurcsány: az Apró-villát egy éven belül el fogjuk adni

A volt miniszterelnök Gulyás Márton vendége volt a Partizánban, sok minden mellett arról is beszélt, már nem akar miniszterelnök, vagy vezető politikus lenni, és hamarosan a Szemlőhegyi úti villát is otthagyják Dobrev Klárával.

2022. szeptember 27., 19:40

Szerző:

„Az Apró-villát egy éven belül el fogjuk adni. (...) hárman maradtunk: Klára, a Marci meg én, Klára ráadásul az idejének a felét, azt Brüsszelben tölti. Hát kóválygunk mi abban a hatalmas nagy házban, mi a csudát csinálunk mi ott?” – így indokolta meg Gyurcsány Ferenc Gulyás Mártonnak a Partizánnak adott interjúja során, miért adnak túl elhíresült villájukon, ami a Szemlőhegyi úton áll, és még Dobrev Klára felmenői, a kommunista pártállamban vezető pozíciót betöltő Apró Antal és családja szerezte meg.

Gyurcsány az interjúban ezen kívül arról is beszélt, véleménye szerint nem jó az irány, amit az ellenzéki pártok az április 3-i, csúfos vereség után választottak, de hangsúlyozta, azt nem lehet mondani, hogy mindennek ő lenne az oka.

„Aki Gyurcsánnyal szemben akar politizálni, annak azt tudom mondani, hogy tessék jól csinálni!” – üzente meg az ellenzéki pártok prominenseinek a Demokratikus Koalíció elnöke.

A teljes interjúban sok minden elhangzik még, többek között arról, hogyan élte meg Gyurcsány Márki-Zay kampányát és a Fidesz újabb kétharmadát. A teljes videót itt lehet megtekinteni:

(Kiemelt kép: Gyurcsány Ferenc interjút ad a Partizán Youtube-csatornának 2022. szeptember 27-én. Fotó: Képkivágás a Partizán videójából)