Gyurcsány Ferenc a szocialista, de a Párbeszéd-frakcióban ülő Burány Sándort is át akarta csábítani a DK-ba, ám ő nemet mondott

2020. március 14., 20:00

Szerző:

Burány Sándort is át akarta csábítania Gyurcsány Ferenc a DK-ba. Erről az MSZP-s politikus beszélt a Hír TV Informátor című műsorában. A korábban az MSZP, jelenleg a Párbeszéd frakció országgyűlési képviselője (aki azonban MSZP-tag maradt) elmondta, telefonon kereste meg a volt miniszterelnök azzal pár hónappal ezelőtt, hogy lépjen át az általa vezetett DK-ba. Ezzel viszont megszűnt volna a Párbeszéd frakciója a parlamentben, mivel öt fő alá csökkent volna a létszámuk.

A 168 Óra is beszámolt róla, hogy a III. kerületet irányító Kiss László és a XVIII. kerületet vezető Szaniszló Sándor elhagyta a szocialistákat, és átlépett a DK-ba., valamint maga Gyurcsány is arról beszélt, hogy három szocialista alapszervezet is csatlakozni akart a pártjához.

 

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.