„Gyorsan fogja be a száját!” – mondta Gyurcsány egy DK-s fórumot megzavaró férfinak

Az eset előzménye nem látható a videón. 

2021. szeptember 26., 18:10

Szerző:

Egy ismeretlen férfival került összetűzésbe Gyurcsány Ferenc a debreceni DK-s fórumon. 

„az a bunkóság amit maga nyom, nem elfogadható egy európai országban, és még itt sem, azt javaslom magának, hogy nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette? A hétszázát neki!”

– ezt mondta Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt miniszterelnök egy Instagramon látható videó tanulsága szerint egy debreceni férfinak, amit a 24.hu vett észre. A videón az eset előzménye nem látható, csak az, ahogy Gyurcsány indulatosan beszél.

Az ügyre később Facebook-oldalán tért ki Gyurcsány Ferenc. – A jobboldali média éppen egy agresszív fenyegető valakinek próbál beállítani, mert megvédtem a összegyűlteket Debrecenben. Pedig semmi más nem történt, csak rendreutasítottam valakit. Egészen pontosan azt mondtam neki, „viselkedjen, a hétszázát!”, mint egy óvodásra, úgy kellett rászólni. Pedig ő nem bánt velünk ilyen kesztyűs kézzel. Válogatott sértegetések, trágárságok, hazugságok épphogy csak tettlegességig nem fajult a rendzavarása. Senki nem lépett közbe, én megtettem. Eddig is és ezután is mindent megteszek, hogy senkinek ne essen baja a rendezvényeinken! – állította.

(Kiemelt képünk: Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök ül meghallgatásán az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságának a 2002-2010 közötti államadósság-növekedés okait vizsgáló albizottsága ülésén, az Országházban. Budapest, 2011. június 17. MTI Fotó: Kovács Tamás)