Gulyás Gergely helyett Fürjes Balázs lehet a XII. kerület képviselőjelöltje

2020. október 11., 14:35

Szerző:

Fürjes Balázs Budapest-államtitkár lehet a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje 2022-ben a budapesti XII. kerületben, mivel a jelenlegi képviselő, Gulyás Gergely munkájára a kormányban számítanak- írja a Hvg.hu az atv.hu közlése alapján.

Fürjes jelöltségét támogatja párttársa, Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester is, döntést viszont Orbán Viktor, illetve a Fidesz elnöksége fog hozni.

Fürjes nem zárkózott el a lehetőségtől, azt megtisztelőnek nevezte, - de mint írják- nem akart "elhamarkodott" választ adni

Gulyás Gergely jelenleg a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Fürjes Balázs pedig 2011 óta a budapesti fejlesztések kormánybiztosa, dolgozott a meghiúsult Budapest 2024 olimpiai pályázaton, illetve a FINA vizes világbajnokság szervezésén.

 

 

 

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.