Futóbolonddal interjúzott a Hír TV: egy „hazamenekült” magyar nő szerint ezrével viszik a kanadai óvodásokat nemváltó műtétekre

2020. január 16., 11:13

Szerző:

Rettenetes lehet az élet Kanadában, ha hihetünk a Hír TV Credo című műsorának. A Svédországból hazamenekült grófnő köztévés kamuriportja után újabb remekművel állt elő a kormánypárti média. A tévécsatornának ugyanis a Kanadából hazaköltözött Cúth Szakállas Katalin azt állította, hogy ott futószalagon, óvodások ezreit viszik nemváltó hormonkezelésre, a szülők tudta nélkül. A műalkotást a 444 szúrta ki.

A műsor felvezetőjében elhangzott, hogy az asszony családjával a genderpropaganda miatt költözött haza 20 év után Kanadából. Könyvet is írt történetükről, Anyának lenni Kanadában címmel.

Elmondása szerint azért döntöttek a hazaköltözés mellett, mert a gyermekeiket szerették volna megtartani magyarnak, átadni nekik a számukra fontos értékrendet. A négygyermekes családanya a műsorban ecsetelte a kanadai iskolarendszer káros hatásait.

„Tizenegy éves volt a fiam, és nem engedtük el egy ottalvós esti buliba, és akkor fiam hirtelen mindent elmondott, amire őt beprogramozták az iskolában: nekem jogom van arra, hogy elmenjek, ha nem engedtek el, kihívom rátok a rendőröket. (..). Teljesen le voltunk döbbenve, hogy te ezt honnan veszed, ki mondott neked ilyet?”

– mesélte. 

Az asszony szerint az ottani iskolákban azt tanulják, hogy a szülő régimódi, nem érti meg a gyermekét, és a szülő ellenségképnek van beállítva.

„Ha olyan dologról volt szó, amibe én nem egyeztem bele, vagy próbáltam őt valamiről lebeszélni, mindig azzal vágott vissza, hogy ez az én életem. És láttam rajta, hogy ezt olyan meggyőződéssel mondja, hogy ezt valahol már teljesen beprogramozták, és mindig ezt mondta nekünk, hogy ez az én életem”

– szemléltette.

Szakállas a kanadai oktatási intézményekben uralkodó genderelnyomásról azt állította, hogy

kanadai gyerekek ezreit, futószalagon viszik hormonkezelésre, hormonblokkolásra úgy, hogy a szülők erről nem tudnak.

Elmondása szerint ez a folyamat úgy zajlik, hogy

„amint a kisgyereket rajtakapja az óvónő, hogy mondjuk a kislány vonatozik, azonnal megszületik az ajánlás és véleményezés, hogy valószínűleg át kéne ezt a kisgyereket transzformálni, valószínűleg ő fiúnak érzi magát. És viszik az orvoshoz, hogy kezdjék el rajta a hormonblokkolást”. 

A 444 emlékeztetett arra, hogy a párkányi család nem a közelmúltban, hanem 2012-ben tért vissza Kanadából. Az Újszó két évvel később készített a családról riportot, amiben arra a kérdésre, hogy végül is miért jöttek haza, Szlovákiába, Szakállas és férje úgy válaszolt, azért, hogy a gyerekeik magyar iskolába járhassanak.