Fotók: beomlott a Jókai utcai ház tetőzete, 3 sérült

A tetőteret építették be a házban, amikor beomlott. 

2022. június 27., 10:03

Szerző:

A Jókai utca 1. teljes tetőzete beomlott hétfő reggel 9.45 körül. A szemben lakó kollégánk szerint egy rendőr már a helyszínen van és lehet, hogy lakók, illetve építőmunkások is ragadtak a romok alatt. 

A tűzoltók már a helyszínen vannak, hatalmas por van az épület közelében. A környezők utcákat lezárták. Fél tucat mentőautó és legalább két tucat rendőr van a helyszínen. A Telex szerint a Nagykörútról felől már nem lehet bemenni a Jókai utcába az Aradi utcáról, mert lezárták a területet. 

Jókai utca: legalább 3 sérült a legújabb adat. Valakit azonnal elvittek a mentők ordító szirénával, egyvalakit elláttak, és úgy tűnik viszonylag jól van, egyvalaki pedig fekszik a mentő mellett a földön, róla semmit sem tudni.

Amint látható, a balesetben több autó is megrongálódott. 
 
 
 
 
 
 
 
(fotók: Nagy Tamás / 168.hu)

 

 

 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.