Férjezett nők lefektetésével hencegett Orbán konzervatív szakértője

Nógrádi György Szabó Győzőnek szerénykedett arról, hogyan tudta túlsúlyosan is „700-800 nő fejét elcsavarni".

2021. április 30., 17:39

Szerző:

Nem délceg dalia, saját bevallása szerint mindig is volt súlyfeleslege, de ha csak a fele igaz mindannak, amit Szabó Győző színésznek elmesélt, talán tudhat valamit, amire érdemes odafigyelni – írja a Blikk, amelynek munkatársaként Szabó Győző színész faggatta a kormánynak tanácsokat adó Nógrádi Györgyöt.

A lap által biztonságpolitikai tanácsadónak nevezett Nógrádi a beszélgetésben csajozási tanácsokat adott, és azzal hencegett, hogy 700-800 nő fejét csavarta el.

„Idegenvezetőként dolgoztam 20 évesen, és minden héten más csoport érkezett hozzám. Akkoriban az ifjúsági turizmus résztvevőinek 90 százaléka szóló lány volt. Nagyapám mondta nekem, hogy mindig a második legjobb nővel kezdj ki, mert a legjobbra egyszerre többen hajtanak. Igaza lett!” – derült ki Nógrádi szavaiból.

Nógrádi azzal is elhencegett, hogy külföldön is megmutatta, mit gondol a család szentségéről: „Amikor elmentem Jugoszláviába idegenvezetőnek, az első mondat, amit megtanultam szerb–horvátul, az volt, hogy: 'asszonyom, itthon van-e a férje'. És máris előnyben voltam".

„Volt mindig egy 80 fős csoportom és fél órám a buszon, hogy eldöntsem, kivel akarok kikezdeni. Természetesen így csak a külső alapján választottam, mert tudtam, hogy a következő szombaton úgyis jön a következő csoport” – idézte fel emlékeit Nógrádi Szabó Győzőnek.

Nógrádi, saját állítása szerint már felhagyott a "csajozással", mert felesége van. „Nagyon jó a házasságom, és a nejem tolerálja a hülyeségeimet, például, hogy mindenkinek azt mondom, hogy újra szeretnék randevúzni Claudia Schifferrel. Annyiszor hallották a barátaim, hogy sokan elhitték. Az viszont tényleg megtörtént, hogy a nászutunkon álltunk a kotori kikötőben, simogattam a feleségem kezét, mire egyszer csak észrevettem, hogy ő messzebb áll tőlem, én pedig egy másik nő kezét simogatom" – büszkélkedett a „szakértő".

(Kiemelt kép: Nógrádi György. Fotó: MTI I Mohai Balázs)

 

 

 

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.