Felszólította a kétfarkúakat a felcsúti önkormányzat, hogy „állítsák vissza" a kátyút, amit betömtek

2018. augusztus 21., 13:29

Szerző:

A felcsúti, „engedély nélküli kátyúzás" tárgyában kapott kíméletlen üzenetet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP), amely mostanság tagadhatatlanul nagyot megy, minden jótékonysági akcióját hatósági büntetésekkel és vegzálásokkal hálálja meg az állam.

Most, Orbán Viktor falujának önkormányzata arra szólította fel a pártot, hogy az általuk „szakszerűtlenül" eltüntetett kátyúkat bontsák ki újra, „állítsák vissza azok eredeti állapotát" azért, hogy a helyhatóság elvégezhesse a kátyúzást. Amennyiben a kikátyúzást nyolc napon belül nem végzik el a kétfarkúak, úgy a kátyúzás költségeit rájuk terhelik majd.

Nem ez az első, teljesen indokolhatatlan hatósági, állami, vagy épp önkormányzati lépés a Kétfarkúak ellen. Ez a hét kifejezetten erősen indult, hiszen kiderült: a Magyar Közút felszólítást küldött a pártnak, mely szerint engedély híján a pártnak három napon belül le kell bontania azt az utasvárót, amelyet az augusztus 12-i időközi polgármester-választás kampányában építettek az Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc szűk pátriájának számító Felcsút egyik buszmegállójában.

Ezek után lettek figyelmesek a Kétfarkúak arra is, hogy az általuk kiszínezett járdarepedések eltüntetését Fehérváron miként végezték el. 

Arról is beszámoltunk, hogy az MKKP számításai szerint csaknem tízmillió forintba kerülnek a MÁV-nak azok a biztonsági őrök, akik feladata megakadályozni, hogy a párt aktivistái (passzivistái) Rákosrendező mellett megépítsék a bicikliút vasúttársaság felügyelte területre eső szakaszát. Mindössze száz méterről van szó, a helyi civil szervezetek és a biciklizők régi szívügyéről van szó, a kétfarkúak pedig július közepén jelezték, hogy ha összegyűl a pénz, akkor szívesen megépítik a bicikliutat. Augusztus 1-én neki is álltak volna a munkának, mert két nap alatt összegyűlt a szükséges 800 ezer forint, de rendőrt hívtak rájuk, a MÁV pedig azóta is biztonsági őrökkel tartja távol őket.

A gödöllői HÉV-vonalán maszturbáló férfi esete napokig lázban tartotta az olvasókat. Kerepes polgármestere, Gyuricza László ultimátumot adott a férfinak: ha nem adja fel magát, a tevékenységéről készült felvételt nyilvánosságra hozza. Kérdés, hogy tett szert a polgármester a felvételre, illetve vajon jogszerűen használta-e fel?