Fekete-Győr András Jakab Péternek üzenget

Fekete-Győr András : Még nem késő a tisztességes jelöltet választani. Még nem késő a tisztesség oldalára állni.

2021. szeptember 19., 17:17

Szerző:

Amerikában teljesen elfogadott, hogy a politikai élet a nagyközönség előtt zajlik a Twitteren, ezzel is segítve, hogy a civilek belelássanak a politikába, hozzászóljanak, véleményt alkossanak. Itthon sincs másképp. Előszeretettel használják politikusaink a Facebookot arra, hogy éppen kit, hogyan, miért buktattak le és ezt meg is osztják a nagy nyilvánosság előtt. Hiába a privát üzenetküldő funkció, jobb, ha mindenki látja, még a szavazás előtt, hogy mennyire fontos a magyar ember érdeke, mint ahogy Fekete-Győr András is tette egy bejegyzésben. Tudatta Jakabbal, hogy Tóth Csaba, zuglói támogatása és az elszámoltatás követelése, nem férnek össze egymással. 

Fekete-Győr András tudja, hogy nem egyedül van a dologban és ezért sajnálja Karácsony Gergelyt és Dobrev Klárát, Jakab magára vállalta a védhetetlent.

A Momentum elnöke felszólította Jakabot, hogy talán még nem késő a magyar korrupcióellenes harc zászlóvivőjének, Hadházy Ákosnak a támogatása. Még nem késő tisztességes jelöltet választani és a tisztesség oldalára állni.

(Kiemelt képünk Fekete-Győr András hivatalos Facebook oldala)