Ezzel a választási kampányeszközzel kitörölhetik

Valahonnan megszerezte az országgyűlési választások egyik kevésbé sikeres kampányeszközének több tízmillió forintot érő, fennmaradt készleteit a Magyar Kétfarkú Kutyapárt és azt – egészségügyi felhasználás céljából – osztja szét a rászorulóknak. 

2022. szeptember 13., 16:22

Szerző:

Leesett a kamionról 400 ezer tekercs, több tízmillió forint értékű ilyen budipapír 

– tette közzé a Magyar Kétfarkú Kutyapárt. Posztjukból kiderül, hogy a budipapírt eredetileg a közösen induló ellenzéki pártok kampányeszközének szánhatták, de csak a kutyáknak kellett, ők is magasztosabb céllal csaptak le a kampánypénzből legyártatott egészségügyi papírtermékre. Mint írják: 

Az első szállítmányt elindítottuk Borsodba, hogy kiosszuk a rászorulóknak. Várjuk olyan intézmények jelentkezését, amelyek tudnák hasznosítani a további 395 ezer ingyenes tekercset, és amelyeket nem zavar a professzionális ellenzékre jellemző kreatív felirat a papíron.

A terméket ezen az oldalon lehet megcsodálni: kitorolheted.hu. Már csak az a kérdés, hogy ezt ki találta jó ötletnek és ki fizetett a legyártásáért. 

 (Kiemelt képünk: Választási vécépapír. Fotó: MKKP)

21:43

Magyarország gázellátása biztosított és az lesz a téli hónapok alatt is - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

17:43

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.

2022. október 4., 17:12

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét, közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár kedden.