Kifizeti a lassú biciklisták büntetését a Magyar Kétfarkú Kutyapárt

Lassú kerékpározásért és más, a tüntetéssel nem összefüggő szabálysértések miatt is pénzbírságot róttak ki a Magyar Kétfarkú Kutyapárt tüntetéseinek résztvevőire. A párt segít az abszurd büntetések kifizetésében.

2022. szeptember 6., 19:21

Szerző:

Az elmúlt két hónapban sokan kaptunk pénzbírságot a tüntetéseken. Van aki azért, mert lelépett a járdáról, van aki azért, mert a rendezvényén összefirkálták emberek az aszfaltot, de olyan is volt, hogy: „az általa hajtott kerékpárral kerékpáros csoport tagjaként úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a közlekedés többi résztvevőjét – gépjárműforgalmat – szándékosan akadályozta olyan módon, hogy a járművével a párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten indokolatlanul lassan haladt” – írta ki közösségi oldalára a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP).

A párt ezzel kapcsolatban indított adakozást, hogy segítséget nyújtsanak az abszurd büntetést kapó tüntetőiknek, szimpatizánsaiknak vagy egyszerá bámészkodóknak, akik rosszkor voltak rossz helyen. Az MKKP a kirótt büntetések indokaiból is közzétett egy gyűjtést, amelyet ugyanazon az oldalon lehet megtekinteni, ahol adakozni is lehet.

(Fotó: Magyar Kétfarkú Kutyapárt, Facebook)

 

Tegnap 21:22

Nagy Eszter ötpárti ellenzéki jelölt a szavazatok 60,81 százalékának, összesen 1204 szavazatnak a megszerzésével kerekedett felül a Fidesz-KDNP jelöltjére, Bálványkövi Istvánra leadott 714 szavazattal (36,06 százalék) szemben.