Évi 30 millió forintért keres tapsoló közönséget biztosító céget a közmédia

30 millió forintos tendert írt ki az MTVA, amelyben egy olyan céget keresnek, akik akár 200 tapsolót is tudnak biztosítani egy éven keresztül.

2022. július 27., 14:39

Szerző:

Az MTVA a közönség tagjainak életkorát és nemét is meghatározhatja. Az összeget és a mennyiséget az elmúlt egy év tapasztalatai alapján becsülték meg. A szerződést 12 hónapra kötnék eseti megrendelésekkel a megadott egységdíjakkal számolva – írta az Átlátszó.

A „tapsolók” alkalmanként maximum 12 órán keresztül lennének foglalkoztatva, valamint a tervezett maximum létszám 200 fő/nap lenne. Az MTVA „egyes esetekben elvárja, hogy a közönség tagjai az általa biztosított ruházatban, általa biztosított eszközöket használva legyenek jelen a helyszínen. Ebben az esetben a ruházatot Ajánlatkérő, Megrendelő biztosítja és ezen elvárását az adott igény megküldésekor jelzi.”

Fő helyszíne a tapsolásoknak az MTVA székháza lenne, de más külső helyszínek is előfordulhatnak. A keretszerződést a legolcsóbb árajánlatot adó cég nyeri majd el, amennyiben minden feltételnek megfelel. Az MTVA jelenleg évi 130 milliárd forintból gazdálkodik.

(Kiemelt kép: A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) gyártóbázisának épületei a főváros III. kerületében, Óbudán, a Kunigunda útja 64. alatt. MTVA Fotó: Zih Zsolt)

A bevételek növelése és a kiadások csökkentése érdekében vezet be új intézkedéseket ősztől a helyi közösségi közlekedési feladatokat ellátó, városi tulajdonú Tüke Busz Zrt. Pécsen – tájékoztatta a baranyai megyeszékhely önkormányzata az MTI-t.

Az Igazságügyi Minisztériumhoz fordult a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) a nyári táborokhoz kapcsolódó szülői panaszok miatt.