77 éves lesz vasárnap Esztergályos Cecília, béke van a szívében és a jövőre koncentrál

2020. január 25., 18:04

Szerző:

Vasárnap ünnepli 77. születésnapját Esztergályos Cecília, aki ma is kirobbanó formában van. A színésznő egy pillanatra sem hajlandó lazítani, mert számára a munka nem más, mint szórakozás – írja a Bors.

„Nem szoktam számot vetni, ugyanis a múlttal nem érdemes foglalkozni. Ha innen nézzük, napos, ha onnan nézzük, borús, de végtére is az enyém. Ami történt, megtörtént, úgyhogy engem inkább a jövőm érdekel. Csak arra koncentrálok. Majd 104 évesen, a túlvilágon számot vetek, de addig örülök, hogy erőm teljében vagyok,

rendben van az egészségem és béke van a szívemben.

Persze ez csupán a jelenlegi állapot, hisz ki tudja, mit hoz a holnap" – mondta a színésznő, aki elárulta: családja körében tölti a jeles napot. 

 

December 10-től érvényes a MÁV új vasúti menetrendje, amelynek kialakításakor figyelembe vették az utasok visszajelzéseit, kéréseit – közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága kedden az MTI-vel.

Az ország nagy részén gyengén felhős, napos időre számíthatunk, az északkeleti, keleti harmadban lehet több a felhő, és az Eger-Békéscsaba vonal széles sávjában havazás, hózápor is kialakulhat.