Már tízezren jelezték, hogy szeptember 20-án délben visszafoglalnák Erdélyt

2019. július 24., 10:27

Szerző:

Már tízezren jelezték, hogy szeptember 20-án délben visszafoglalnák Erdélyt

Százezrek érdeklődnek az elhíresült Facebook-esemény iránt, amelynek célja az összeesküvés-elméletek melegágyának tartott 51-es körzet lerohanása (hogy végre kiderüljön az igazság). A tervezett aktust Pataky Attila is méltatta, aki éppen akkor nem ér rá, meg egyébként is már mindent tud.

Az akció nyilvánvaló vicc, ahogy az is, amelyet a bázis tervezett lerohanásának idejére időzítettek a Facebookon, és amelynek programja: visszafoglalni Erdélyt. A néhány napja meghirdetett esemény mostanra több mint 10 ezer résztvevőt gyűjtött, és összesen több mint 29 ezren jelezték, hogy érdeklődnek a szeptember 20-án, pénteken déli 12 órakor meghirdetett visszafoglalásra.

Az eseményhez kedvet csináló térképen a csapatmozgásokat is feltüntették. A haditerv szerint az intervenciós seregben lesznek Rák és Skorpió-jegyűek, továbbá olyanok, akik este cigányzenét nyomatnak JBL-ről, akik belekötnek a helyesírásba, továbbá fideszesek is. A magyar csapatok Brassónál egyesülnek az erdélyi magyar erőkkel.

(A hvg.hu nyomán)

Tegnap 13:52

110 új, várhatóan 2029-ben megérkező villamosra tervez kiírni közbeszerzést a BKK. Az idéntől érkező alacsonypadlós CAF-ok 2026 végéig megjelennek majd több új helyen, köztük a 2-es villamos vonalán is, emellett pedig több nagy fejlesztést is tervez a vállalat – derült ki a BKK Villamosfejlesztések Budapesten című sajtótájékoztatóján, amit a Száva kocsiszínben tartottak a vállalat szakemberei és Karácsony Gergely főpolgármester. Vitézy Dávid szerint viszont Karácsony Gergely olyan fejlesztésekkel kampányol, amelyeket pont ő akadályozott, szerinte a főpolgármester egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni 5 év alatt